Login | Register
 
Message Board | Latest Posts | Your Recent Posts | Rules

Thread: Quiz

Is this discussion interesting? Share it on Twitter!

Bottom of Page    Message Board > Website Suggestions > Quiz   
They seem to be working fine, Grondy. They should now be active. Smile Smilie
I have posted them but would like another council member to test them to see if I have got them entered properly, and if so, to activate them.
If you mean the June Quiz posted on the Home Page by Taz on Friday, June 14, 2002, then yes something is wrong with it, but Taz has yet to make the necessary repairs. Sad Smilie
I thought there once was a link to a quiz. Is that gone now or is it just me? Disturbed Smilie Not that it worked though. Very Sad Smilie
ok, cant wait for it to come back! Heres some to think about in the meantime,

1. Who is the last of the Mearas?
a. Shelob
b. Shadowfax
c. Gwaihir

2. What name do the Orcs give to Barad-Dur?
a. cirith ungol
b. Gugrurz
c. Lugburz

3.How old was Frodo when he left for the Havens?
a. 53
b.54
c.55

4. What year does Mardil become the first ruling steward?
a. 2025
b.2050
c.2075

5. How many Silmarils were taken from Morgoths crown?
a.1
b.2
c.3

6. How many children does Sam have?
a. 12
b.13
c.14

7. Whats the name of the famous Orc killed by a young Dain Ironfoot?
a.Mablung
b.Azog
c.Grishnakh

8. Who leaves Bree with Bill Ferny?
a.Harry the gatekeeper
b.Nob
c.Barliman

9.ON Which hill was the chair of visions (the one Frodo is almost caught by the eye on)?
a.Ammon Hen
b.Ammon Sul
c.Cair Andros

10. Who was Elwings father?
a. Earendil (I hope not!)
b.Dior
c.Elrond

11.Which Maiar married a resident of Beleriand?
a.Olorin
b.Osse
c.Melian

12.How much wood could a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
a.None it couldnt chuck any wood as it had no hands
b.depends on the size of the wood
c.1000,000,000 probably.......
ANSWERS DAMMIT! So only look at these if you cant be arsed Cool Smilie
1.b 2.c 3.a 4.b 5.a 6.b 7.b 8.a 9.a 10.b 11.c 12.a... you fools!
hey...you left out half the rhyme in #12...the last half of it's the answer:
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
As much wood as a woodchuck would chuck if a woodchuck could chuck wood.
(Granted it's not a good answer, but it's there anyhow Smile Smilie)
Errr. Just checked. Still can't access them. Just me? Question Smilie
I was able to access the quizzes by using the quick link at the top of the page. I asked Samwisegamgee to do the same and it worked. Big Smile Smilie
The new quizzes are loverly! Pretty tough though. Who made these?? *curious*
Hi Tom,
Various council members have made up the quizzes. I promise an easier one is on the way.
The easier quiz will take a while longer, because we broke the machine that lets us edit them. Sorry. Very Sad Smilie
No problem Grondy, we will be patient... Cool Smilie
No, tommy it is not just you. I clicked Quizzes under general from here and it just took me back to the top of the page. So I went to the home page and did it again from there and the same thing happened.
Ok I managed to fix the quiz section of this site this morning so we start adding some ASAP. Keep an eye on it Big Smile Smilie
Thumbs Up Smilie I'll try to get them all back up by the weekend. Smile Smilie
cool, I can't wait.
Let's check if they're back...

Checking...

Checked. It said: "Sorry, you're not allowed to access this module"
Checked the quizzes link under general: just doesnt work.

Very Sad Smilie

Is it just me, or is it normal?
Likewise folks.

Last night I went straight in through the top link and didn't try the side one. I'll add that to the list for Taz to fix Smile Smilie

Is the top link definetly working for non-Council members then? Someone who's tried it and got in please say, "yes"
Yep, Val. That is why I asked Samwisegamgee to try it and it worked. Big Smile Smilie
Sorry guys, I tried both links again and it would not work for me.

The top link told me that I was unable to access this mondule; and the side link just took me to the top of the page again. Is it just me?
*looking into it*
Ok both issues fixed.
Yes, it is. Thank you for fixing it, Taz. I just took all the quizzes.
*nods* Working all right for me too now, thanks Taz! Orc With Thumbs Up Smilie

Hmmm. No who's this "anonymous" that keeps turning up in the Halls of Fame then eh? Orc Going Huh Smilie Orc Grinning Smilie
I am confused, how do u take quizzes?
hi Ringmaster,
The quizzes haven't been transferred and activated on the new site yet, just stay tuned. Meanwhile, come into the chatroom. We may be having a quiz or two in there.
Quote:
I am confused, how do u take quizzes?
Welcome to Planet-Tolkien.com Ringmaster22. Happy Elf Smilie

The quizes have yet to be activated, but there is the almost daily trivia question to be found in Trivia: Barad-dur as well as many larger quizes which can be found under History of Middle Earth Brainteaser including the current mail it quiz by Tommie .
ooohhh i can't wait!