Quiz

User avatar
valedhelgwath
Posts: 4233

Quiz

Post#1 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

They seem to be working fine, Grondy. They should now be active. :)

User avatar
grondmaster
Posts: 25451

Quiz

Post#2 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

I have posted them but would like another council member to test them to see if I have got them entered properly, and if so, to activate them.
'Share and enjoy'

User avatar
grondmaster
Posts: 25451

Quiz

Post#3 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

If you mean the June Quiz posted on the Home Page by Taz on Friday, June 14, 2002, then yes something is wrong with it, but Taz has yet to make the necessary repairs. :(
'Share and enjoy'

User avatar
TomBombadillo
Posts: 2746

Quiz

Post#4 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

I thought there once was a link to a quiz. Is that gone now or is it just me? :disturbed: Not that it worked though. :sad:
Denial is not a river in Africa.

Cirdan
Posts: 163

Quiz

Post#5 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

ok, cant wait for it to come back! Heres some to think about in the meantime,

1. Who is the last of the Mearas?
a. Shelob
b. Shadowfax
c. Gwaihir

2. What name do the Orcs give to Barad-Dur?
a. cirith ungol
b. Gugrurz
c. Lugburz

3.How old was Frodo when he left for the Havens?
a. 53
b.54
c.55

4. What year does Mardil become the first ruling steward?
a. 2025
b.2050
c.2075

5. How many Silmarils were taken from Morgoths crown?
a.1
b.2
c.3

6. How many children does Sam have?
a. 12
b.13
c.14

7. Whats the name of the famous Orc killed by a young Dain Ironfoot?
a.Mablung
b.Azog
c.Grishnakh

8. Who leaves Bree with Bill Ferny?
a.Harry the gatekeeper
b.Nob
c.Barliman

9.ON Which hill was the chair of visions (the one Frodo is almost caught by the eye on)?
a.Ammon Hen
b.Ammon Sul
c.Cair Andros

10. Who was Elwings father?
a. Earendil (I hope not!)
b.Dior
c.Elrond

11.Which Maiar married a resident of Beleriand?
a.Olorin
b.Osse
c.Melian

12.How much wood could a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
a.None it couldnt chuck any wood as it had no hands
b.depends on the size of the wood
c.1000,000,000 probably.......

Cirdan
Posts: 163

Quiz

Post#6 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

ANSWERS DAMMIT! So only look at these if you cant be arsed :cool:
1.b 2.c 3.a 4.b 5.a 6.b 7.b 8.a 9.a 10.b 11.c 12.a... you fools!

chikakat
Posts: 729

Quiz

Post#7 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

hey...you left out half the rhyme in #12...the last half of it's the answer:
How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
As much wood as a woodchuck would chuck if a woodchuck could chuck wood.
(Granted it's not a good answer, but it's there anyhow :))

User avatar
TomBombadillo
Posts: 2746

Quiz

Post#8 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

Errr. Just checked. Still can't access them. Just me? :question:
Denial is not a river in Africa.

User avatar
rednell
Posts: 1798

Quiz

Post#9 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

I was able to access the quizzes by using the quick link at the top of the page. I asked Samwisegamgee to do the same and it worked. :D

User avatar
TomBombadillo
Posts: 2746

Quiz

Post#10 » Thu Jan 01, 1970 12:00 am

The new quizzes are loverly! Pretty tough though. Who made these?? *curious*
Denial is not a river in Africa.

Return to “Website Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest