Sending Messeges

User avatar
inwé
Posts: 60

Sending Messeges

Post#1 » Thu May 12, 2005 5:18 pm

Whenever I try to send a messege and I try to click which member I would like to send it to, it doesn't do anything. I click it and the scroll thing doesn't show up at all. I can reply to messeges that are sent to me and thats it. Megan very confused??? :mad2: :question: :orchuh: :elfconfused: :searching: :teacher: Oh gosh i just love that teacher smily!! hahahahahah it's hilarious!!

User avatar
grondmaster
Posts: 25451

Sending Messeges

Post#2 » Thu May 12, 2005 6:56 pm

I have had that happen when I click on the 'Select Member' tab, before waiting for the subject and message boxes to load. When I wait for those boxes to show up, it works fine. Do you suppose that could be the problem you are experiencing? :teacher: :elkgrin:
'Share and enjoy'

User avatar
virumor
Posts: 3567

Sending Messeges

Post#3 » Thu May 12, 2005 7:21 pm

I tried to send a messege to Virumor, but his name is not in the list...

how can that be ???!??

:orcgin:
Give up the Halfring, she-elf...

User avatar
inwé
Posts: 60

Sending Messeges

Post#4 » Thu May 12, 2005 7:36 pm

Yay! You used the teacher smiley!! haha Well I'll try, whenever I go to send a message I always try to pick the person first and it just doesn't do anything. I'll try again right now and then edit my post and tell you guys what happened. Now on to Experiment #1 dun duh na na naaaa dun dun (incredibles theme lol)

Darn, no luck! I clicked on the select a member and nothing happened as usual and then when I tried to click on the Subject box it was slow and took a long time to highlight it. After it highlighted I pressed the typing box and it took awhile to highlight but not as long as the subject box did. After this box highlighted I then tried to click the Select a member bar again and nothing happened the second time either! Very mind-boggeling! haha

Return to “Website Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest